Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان برای رسیدن به میانگین کشوری بزرگراه‌های موجود در کشور به ۱۶۰۰ کیلومتر دیگر بزرگراه نیاز دارد. ۱۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۷ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

مسعود مالکی در گفتو گو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: در مجموع در سطح کشور 16 هزار و 200 کیلومتر بزرگراه و 288 هزار کیلومتر راه وجود دارد که سهم سیستان و بلوچستان 264 کیلومتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: میانگین بزرگراه های کشور به ازای هر 100 کیلومتر 20 کیلومتر است که این رقم در استان پهناوری مانند سیستان و بلوچستان به ازای هر 100 کیلومتر 4 کیلومتر بزرگراه است به همین دلیل می‌توان گفت میزان بزرگراه‌های استان از میانگین کشوری پایین‌تر است.

وی خاطرنشان کرد: حدود 7 درصد راه‌های کشور بزرگراه دارند که سهم سیستان و بلوچستان با توجه به پراکندگی و وسعت زیاد استان 1.7 درصد است و با توجه به اینکه  این استان بیشترین طول راه‌های کشور را دارد متاسفانه شاخص‌های آن نسبت به میانگین کشوری پایین‌تر است.

143 کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان در دست اجراست

آذربایجان غربی؛ استانی بدون آزادراه و بزرگراه

بزرگراه خواجه ـ ورزقان با مشارکت اجتماعی شرکت ملی مس تکمیل می‌شود

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: سیستان و بلوچستان از نظر طول بزرگراه‌ در کشور رتبه 22 را به خود اختصاص داده است که با توجه به طول راه‌ها تمام تلاش خود را برای رسیدن به میانگین کشوری به کار بسته ایم.

وی با اشاره به میانگین کشور در بحث راه‌ها و بزرگراه‌ها افزود: باید به ازای هر 100 کیلومتر راه 20 کیلومتر بزرگراه وجود داشته باشد اما تاکنون هیچ استانی نتوانسته خود را به میانگین کشوری برساند.

انتهای پیام/ن

R7843/P/S6,65/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۱۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گفت: با پیگیری استاندار، هیأت وزیران در جلسه روز دوازدهم اردیبهشت ماه و به پیشنهاد مشترک وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت تنخواه برای جبران خسارت‌های سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی استانداری، منصور بیجار اظهار کرد: فعالیت سامانه بارشی بی‌سابقه در ۵۰ سال اخیر در روزهای پایانی فروردین ماه ۱۴۰۳ در بیش از ۱۰۰ هزار کیلومتر مربع از سرزمین استان با بارش‌های رگباری سنگین فعالیت کرد.

وی ادامه داد: این بارش‌ها موجب طغیان رودخانه‌های فصلی، زیر آب رفتن اراضی مسکونی و باغات، سرریز شدن سدهای مهم استان در مدتی کوتاه و ایراد خسارات قابل توجه به زیرساخت‌های حساس و مهم اقتصادی و عمرانی گشت که حجم خسارت‌ها در برآورد اولیه ۱۱ هزار و ۷۳۰ میلیارد تومان محاسبه شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اقدامات مدیریتی قبل از وقوع بحران و اطلاع رسانی به موقع به همراه حضور میدانی مدیران دستگاه‌های اجرایی تشریک مساعی و حضور مقامات عالی وزارت کشور، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، معاونین وزرای نیرو، راه و شهرسازی، معاون جمعیت هلال احمر و سایر مسئولان کشوری و استانی موجب گردید بحران به خوبی مدیریت و در حال حاضر در مرحله ارزیابی کامل خسارات و آغاز بازسازی در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: با پیگیری استاندار سیستان و بلوچستان، هیأت وزیران در جلسه ۱۲ اردیبهشت به پیشنهاد مشترک وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت تنخواه برای جبران خسارت‌های سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد.

کد خبر 751864

دیگر خبرها

  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • هدف‌گذاری تبدیل ۱۶۰۰ کیلومتر سیم به کابل خودنگهدار
  • پروژه تأمین آب اضطراری سیستان و بلوچستان الگویی کشوری است
  • صادرات مرغ برای نخستین بار در کشور انجام شد
  • ارتقای راه‌های سیستان وبلوچستان به بزرگراه نیازمند ۳۰ همت
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • استاندار: طرح تامین آب اضطراری سیستان و بلوچستان یک طرح الگو برای کشور
  • ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ارتقای راه‌های سیستان و بلوچستان نیاز است
  • ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • تربیت نیروهای متخصص جهادی از نیاز مهم سیستان و بلوچستان