Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مجمع بین‌المللی استادان مسلمان دانشگاه‌ها در بیانیه‌ای در اعلام همبستگی با ملت لبنان و محکومیت اظهارات مداخله‌جویانه رئیس جمهور فرانسه بیانیه‌ای صادر کرد که به شرح زیر است:

«مجمع بین‌المللی اساتید مسلمان دانشگاه‌ها ضمن ابراز همدردی در فاجعه دردناک انفجار بندر لبنان همبستگی خود با ملت و دولت لبنان را اعلام می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسلما ملت لبنان از چنان ظرفیت و توانمندی داخلی برخوردار است که می‌تواند با صبر و وحدت از این بلیه دردناک با سربلندی عبور کند و در این راستا جبهه مقاومت همگام با ملت لبنان نقش‌آفرینی خواهد کرد.

همچنین مجمع بین‌المللی اساتید مسلمان دانشگاه‌ها اظهارات متخلفانه و مداخله جویانه رئیس جمهور فرانسه امانوئل مکرون در امور داخلی لبنان را به دلایل ذیل نقض قواعد و مقررات بین المللی می‌داند و آن را محکوم می‌کند.

۱. هیچ کشوری حاکمیت برتر نسبت به کشور دیگر ندارد لذا حق تعیین تکلیف امور سیاسی برای کشور‌ها نسبت به کشور دیگر وجود ندارد. براساس بند ۱ ماده ۲ منشور سازمان ملل متحد اصل تساوی حاکمیت تمام اعضای سازمان ملل متحد یک اصل مسلم است و قابل نقض نیست.

۲. هرگونه سوء استفاده از موقعیت رئیس جمهور فرانسه در تحت فشار قرار دادن دولت و ملت لبنان غیر قانونی است. بند ۴ ماده ۲منشور سازمان ملل متحد تهدید علیه استقلال سیاسی هر کشور را با اهداف سازمان ملل مغایر دانسته و کشور‌ها از چنین اقدامی منع شده‌اند.

۳. بر اساس بند ۷ ماده ۲ منشور ملل متحد، سازمان ملل متحد و به طریق اولی کشور‌ها حق دخالت در صلاحیت داخلی کشور‌های دیگر را ندارند و از این کار منع شده‌اند.

۴. بر اساس قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به شماره ۲۱۳۱ مصوب ۱۹۶۵ که به اعلامیه عدم پذیرش مداخله در امور داخلی کشور‌ها و حفاظت از استقلال سیاسی و حاکمیت کشور‌ها معروف است، صلح جهانی به واسطه مداخلات نظامی و هر شکل از اشکال مستقیم و غیر مستقیم مداخله در امور داخلی کشور‌ها و تهدید حاکمیت و استقلال سیاسی کشور‌ها به خطر می‌افتد.

۵. براساس سند فوق حق تعیین سرنوشت مردم یک کشور باید توسط همه کشور‌ها به رسمیت شناخته شود و هیچ کشوری حق ندارد با استفاده از فشار‌ها و اهرم‌های اقتصادی و سیاسی یا هر نوع اجباری کشور دیگر را تحت تبعیت خود در آورد و از این راه به منافعی نایل شود.

۶. بر اساس قطعنامه ۲۶۲۵ مجمع عمومی سازمان ملل متحد مصوب اکتبر ۱۹۷۰ هیچ کشور یا گروهی از کشور‌ها حق مداخله مستقیم و غیر مستقیم به هر دلیلی در امور داخلی یا خارجی کشور‌های دیگر را به طوری که عناصر سیاسی فرهنگی یا اقتصادی کشور‌ها را به خطر بیاندازد، ندارند.

مجمع بین‌المللی اساتید مسلمان دانشگاه‌ها ضمن محکومیت اظهارات مکرون، آن را نشان‌گر استمرار روحیه استعماری فرانسه و نگاه از بالا به پایین آن نسبت به مردمی می‌داند که بخشی از مشکلات کنونی آنان موروثه دوران سیاه استعمار فرانسه در این کشور است. مردم و دولت لبنان این سابقه سیاه استعماری فرانسه را هیچ وقت فراموش نخواهند کرد.»

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استادان دانشگاه بیانیه بیروت مسلمان دانشگاه ها سازمان ملل متحد مجمع بین المللی امور داخلی کشور دیگر ملت لبنان هیچ کشور کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۸۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی

ایتنا - گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است؛ به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.
مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب‌ و کارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب‌وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب‌ و کارهای حقیقی است و نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، مهدی مظفری با بیان این مهم که اعطای وام براساس تبصره ۱۸ آیین نامه «حمایت از سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال» صورت می‌گیرد، درباره جزییات بیشتر این خبر اظهار کرد: این وام به دسته‌ای از کسب و کارهای حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق می‌گیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا و یا ارائه خدمات بر روی سکوهای مشمول هستند.

به گفته وی، این سکوها شامل ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله می‌شود.

مظفری با اشاره به وجود دسته‌بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

طبق اعلام سازمان فناوری اطلاعات ایران، مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت، در خصوص چگونگی فرآیند ثبت درخواست وام بیان کرد: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می‌توانند با مراجعه به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https://۱۶۴۹.ir، «شیوه‌نامه اعطای تسهیلات به کسب و کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند. پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال می‌شود و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.

گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است؛ به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.

دیگر خبرها

  • کشورهای اروپایی با بیشترین تولید ناخالص داخلی
  • تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی
  • ارتش اسرائیل رسما آغاز مرحله عملیات زمینی به شرق رفح را اعلام کرد
  • پیکرهای یافته‌شده در گورهای جمعی غزه آثار شکنجه داشتند
  • اسرائیل دست به دامن فرانسه برای کاهش حملات حزب الله
  • ایلام از استان‌های برتر کشور در پرداخت وام ازدواج است
  • هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید
  • انتخابات در حزب بعث؛ گام نخست سوریه برای ورود به دوره پساجنگ
  • طرح یکجانبه فرانسه برای آتش‌بس در مرز لبنان و اراضی اشغالی
  • فرونشاندن التهابات اجتماعی و تنش‌های داخلی، ضرورتی امنیتی است